;

Köpinformation

Leverans
Normal leveranstid är 2 - 5 arbetsdagar. Oftast skickar vi via Posten och direkt till din brevlåda. Vid större försändelser via Schenker,
Om vi skickar paket hämtas detta hos ombud nära dig. Fyll i ditt mobilnummer på beställningen så får du meddelande via sms om var du hämtar ditt paket.

Betalningssätt
Tyger:
Vi levererar mot faktura, med 10 dagars betalningstid. Minimiorder är 100 kr, porto à 40 kr tillkommer på beställning under 500 kr. På order över 500 kr portofritt.

Symaskiner: Vi leverar först när vi ser att pengar finns på vårt konto.

Ångerrätt

Observera att ångerrätten inte gäller tillklippta varor. För övrigt gäller 14 dagars returrätt från att du mottagit varan under förutsättning att varan återsänds oanvänd och i oskadat skick.
Vid retur eller byte betalar du själv returfrakten. Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi skickat fel vara återbetalar vi frakten samtidigt som vi återbetalar resten av vad du lagt ut för varan.

Vid retur
Ring eller skicka e-post, vi vill gärna veta varför du vill returnera varan. Du betalar returfrakten. När vi fått returen och godkänt den betalar vi tillbaka pengarna för varan på ditt konto.

Vid byte
Ring eller skicka e-post om du vill byta en vara så att vi kan reservera den nya varan åt dig. Skicka tillbaka din vara till oss, du betalar returfrakten. När vi fått och godkänt returen skickar vi den nya varan till dig.

Vid reklamation
Vid hantering av reklamationer tillämpas konsumentköplagen. För att läsa mer om konsumentköplagen se www.konsumentverket.se. Ring eller e-posta oss så snart du upptäcker ev fel (inom 7 dagar). När vi fått varan och godkänt reklamationen återbetalar vi varans pris samt utlägg. Vid byte eller retur står du för transportrisken.

Personuppgifter
Enligt lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Uppgifterna om dig stannar hos Bizzi Bee. Vi använder endast uppgifterna för att kunna hålla en bra service mot våra kunder. 

Force Majeure
Vi kan inte ta på oss något ansvar för omständigheter som vi inte råder över, som transportskador, importrestriktioner, krig etc.